Camp Pendleton | SOLAR Mailbox LIGHTING

solar canopy mailbox lighting

About The Project

Camp Pendleton and its residents were proud of brand-new on-base housing, but there were problems with the lighting, particularly with the mailboxes which were installed in banks under roofs. Residents weren’t able to see their mailboxes well after dark.

Project management discovered Greenshine and avoided digging a trench to connect lighting to the main power. The project saved the new residence a large sum of money since it wasn’t necessary to dig up the wiring and connect the lights to the main power grid.

Both the residents and the project managers are satisfied with the results—residents can see their mail well enough in the dark and the new housing avoided paying several thousands of dollars to dig trenches. Saving money is the kind of business we’re in, and you can take that to the bank.

Professional Consultation

Please fill in your project details and one of our lighting experts will get back to you within 24 hours.

If you have any question, please call us at 949-609-9636











    I would like to join the mailing list to receive updates from Greenshine New Energy.


Please prove you are human by selecting the Star.